A foglalás és regisztráció menete:

 

Online felületünkön a foglalásra csak regisztráció után van lehetőség.

 

- A regisztráció során - a későbbi számlázás végett - meg kell adnia nevét, postacímét, valami egy olyan valós e-mailcímet, amelyen értesíthetjük a foglalással kapcsolatos esetleges változásokról.

Fontos: A valós e-mail használata azért is fontos, mert a regisztráció során erre a címre küldjük azt az ellenĹ‘rzĹ‘ levelet, amellyel a regisztráció aktiválható. Ennek hiányában regisztrációját nem tudjuk elfogadni!

- A regisztrációs űrlapon a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. A telefonszám megadásához nem ragaszkodunk, viszont a gyors kapcsolattartást nagyban segíti, így ha lehetőség van rá, kérjük, adja meg!

 

A regisztráció után, belépve a Blanchir.hu felületére a kurzuslistából lehetősége van jelentkezni a kiválasztott tanfolyamra. Megelőzvén a félreértéseket és a túlfoglalást, egyidejűleg egy kurzusra csak egy helyet foglalhat. Amennyiben több helyet szeretne foglalni, ismételje meg a foglalási művelet! Minden egyes foglalásról automatikus értesítést kap.

Kellemetlenségek elkerülése végett, ha a honlapot 15 percnél tovább nem használja, vagy ha a böngészőt bezárja, a rendszer automatikusan kilépteti, így előzve meg a nem valós foglalási kísérletek.

 

Foglalási feltételek:

A foglalást követő három napon belül előlegként fizetendő az összeg 50%-a, banki átutalással. A fennmaradó összeg a helyszínen készpénzben kiegyenlíthető. (A könnyedebb ügyintézés érdekében egy összegben is átutalható.)

Amennyiben az utalás nem érkezik három munkanapon belül, foglalását érvénytelennek tekintjük és töröljük. Erről e-mailben értesítjük.

 

Foglalás lemondása:

Fontos: Ha nem tud eljönni a lefoglalt kurzusra, ne ijedjen meg! Bármely kurzus átruházható, vagy más alkalomra is beváltható, így pénze nem vész el!

Ha mégis kénytelen lemondani a foglalását, az a következő feltételekkel teheti meg:

Lemondás 1 nappal a kurzus előtt: A tanfolyam díjának 100%-a fizetendő.

Lemondás 1-3 nappal a kurzus kezdete előtt: A tanfolyam díjának 50% fizetendő.

 

Bankszámlaszámunk: 10918001-00000047-30040000

Az utalás közleményrovatában kérjük, feltétlenül tüntesse fel a foglalás azonosítószámát!

 

 

web: StoneBridge